Пятница, 17.05.2024, 05:27
Avon регистрация
Приветствую Вас Гость



Главная » 2015 » Август » 29 » любимый крем
20:01
любимый крем

Сон для кращої шкіри

Avon
AvonПрацює, поки ти спиш... Звучить занадто добре, щоб бути правдою? Не тоді, коли йдеться про останній косметичний прорив від Avon: нічна маска для обличчя «Ідеальне зволоження» з серії ANEW. Поєднання зволожувальної дії гіалуронової кислоти та відновлювальних властивостей масла ши обіцяє дати нове значення для терміну «сон для краси».

Виконавчий директор Avon з глобального інноваційного маркетингу Аліна Гонсалес – один з експертів, які допомогли втілити новий продукт у життя. Її робота – бути в курсі всіх потреб жінок у догляді за шкірою та тілом. То ж вона дійсно розуміється на тому, як створити неймовірну маску для обличчя. Аліна відповіла на наші питання. 

Як працює нічна маска для обличчя «Ідеальне зволоження» з серії ANEW і що особливого містить її формула?

Формула маски містить масло ши, гіалуронову кислоту і кераміди та ефективно зволожує шкіру протягом ночі. Основна причина – наявність у складі гіалуронової кислоти, що є потужним зволожувачем. Спеціальна формула робить шкіру свіжою, зволоженою та молодшою на вигляд. Вона також допомагає зменшити видимість зморщок.

Що робить цей продукт таким ефективним?

Його здатність зволожувати шкіру не тільки впродовж восьмигодинного сну (просто мрія), але також найближчі 40 годин. Маска здатна насичувати шкіру вологою протягом двох днів і не потребує повторного нанесення. Крім того, її гелева формула практично непомітна на обличчі. Тож я можу спокійно відпочивати, знаючи, що не залишу небажаних слідів на подушці.
Avon

Гіалуронова кислота та олія ши змішуються у формулу гелю в міжнародному R + D центрі компанії Avon в Сафферні, штат Нью-Йорк.

Як створюються продукти Avon?

У наших науково-дослідницьких лабораторіях. Ми працюємо з неймовірною групою вчених і фахівців з догляду за шкірою, щоб створювати передові продукти. Ми думаємо не тільки про догляд за шкірою, ми думаємо про стиль життя. Які продукти підходять краще для сучасних працюючих жінок? Це продукт, який забезпечує інтенсивне зволоження для шкіри і який доступний для кожної жінки. Лише одне нанесення три рази на тиждень дарує сяючий колір обличчя. Але не забувай про SPF-захист для денного догляду!
Avon

Вчений у лабораторії працює над формулою нічної маски для обличчя «Ідеальне зволоження».

Як нічна маска відповідає твоїй «філософії краси»?

Коли справа стосується щоденного догляду за шкірою, мій девіз: «Мінімальні зусилля та максимальні результати». Суха шкіра? Ознаки старіння? Ця нічна маска впорається з усім. А для зайнятих, як і я, жінок, продукт, який працює, поки ти спиш, є найкращим для легкого, безстресового догляду за шкірою.

Яким є твій нічний догляд за шкірою?

Тобі знайоме неспокійне відчуття, коли відпочиваєш у ліжку наприкінці довгого робочого дня і відчуваєш, що щось забула? Ось так я себе почуваю, коли забула нанести нічну зволожувальну маску. Після ретельного очищення мого обличчя (від макіяжу, надлишку бруду) та нічного зволоження, маска – це останній крок. Її гелева формула бездоганно працює після нічного крему, що робить нанесення дуже простим. Тож не дивно, що надійність цього продукту та довготривалий захист від сухості шкіри робить нічну маску важливим кроком у моєму нічному догляді за шкірою.

Що ти б порадила жінкам, які хочуть покращити стан своєї шкіри?

Найголовніше – це зволоження. Про це постійно всі говорять, тому що це правда. Зволоження – така ж базова потреба для нашої шкіри, як пити воду і займатися спортом для нашого здоров’я.
Просмотров: 217 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Август 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Наш опрос

Какую продукцию Avon вы чаще заказываете?
Всего ответов: 3

Праздники

Семейные праздники

Погода

Курс валют

Друзья сайта

  • Статистика



    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0


    Пользователи, посетившие
    сайт за текущий день :
    Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика
    avonreg.at.ua © 2024
    _____________________
    Все права защищены. Использование материалов только со ссылкой на сайт.

    Бесплатный конструктор сайтов - uCozЯндекс.Метрика